Цинізм: 1917 і андрофаги

07 квітня 2022 року. 43 день битви. Більше не будемо учасникам Кіберджури говорити слово "ашкеназі" чи будь-які інші позначення про які говорив видатний історик Сергій Білокінь (>>>).  Є ще поганяла "комуніст" і "інтернаціоналіст", які історично на пострадянському просторі є синонімами слова на три букви. І може вони більш точно відображають сутність. Та на сьогодні, точніше у 2021 році кагебешною агентурою (припущення >>>) в Україні за завданням і за гроші спецслужб ерефії був перевиданий і переведений ленінський декрет №3, який в Британії назвали "законом про антисемітизм". Тому просто цифра "1917". Ця цифра позначає момент, коли 1917 взали владу, знищили російську імперію разом з німецько-українською елітою і створили Новий Апартеїд під брехливою назвою "Совєтскій Союз". Навіть назва була брехлива, бо не було ніякого "союзу", а були захоплені, поневолені і пограбовані території з обдуреним комуністичною риторикою населенням. 

У 1993 році на стіл В. Чорноволу і М.Бойчишину поклали копію статті в журналі "Воєнная мисль" про підготовку офіцерських кадрів для армії РФ, кооптованих з реокупованої території України. Стаття пролежала в редакторському портфелі декілька років, а так як її автором був якийсь генерал, не опублікувати не могли. Так що процес "РЕОКУПАЦІЇ" не закінчувався ще при Кравчуку...
Деяким народам пощастило вирватися з під влади 1917. Але не надовго. Самі 1917 мабуть не є просто генетично жадібіними циніками. Вони як і андрофаги - прагматики. Ніщо не повинно пропадати в харчовому ланцюгу бо "економіка має бути економною" - гасло 20-х років. Але саме через "економну економіку" 1917 починали прозрівати, що населення та його стан теж мають якесь значення у "побудові комунізму". Бо "комунізму" навіть уже для партноменклатури і КГБ, яка на 70-80% була з числа 1917, не вистачало (більш докладно тут у вдіео >>>). Та написання цього посту спровокували не спогади, а реалії. Реалії того цинізму, який побудований на брехні 1917 з 1917 року. Володимир Рунець пише в соцмережі і викладає наступні два фото, які зроблені в катюжанській школі. На першому - поліція викопує тіла цивільних, яких розстріляли андрофаги просто на вулицях. А потім вбитих дозволили поховати на шкільному подвір'ї. Похованих хаотично людей в селі багато. Потроху поліція робить ексгумацію та ідентифікує. Найстрашніше, що бачив в житті пан Володимир, коли родичі опізнають напіврозкладені, розстріляні тіла близьких. Але для Савєтского Союза і 1917 - то скрєпна і багато разів повторювана історія. 
Катюжанка. Пдвіря школи після андрофагів яких прислали в Україну ашкеназі - 1917.
На другому фото - напис, який росіянські злочинці залишили українським дітям на класній дошці, коли тікали. Сама школа в Катюжанці розграбована - крали все. Від дитячих ноутбуків до коштовного кухонного обладнання. Вивезли не лише нові пароконвектомати, ба навіть кухонні столи з нержавійки.  Кінець цитати. 
Цинізм комуністів від 1917 року не змінився, лише став більш відвертим.

І знову повертаємося до 1917 та "кращих" комуністичних практик від 1917. Ігор Мосійчук пише, що в Бучі андрофаги працювали за завчасно підготовленими списками: шукали ветеранів АТО, силових структур, власників мисливської зброї. Наказ був при виявленні ліквідувати. І питає - звідки у них такі списки з іменами і адресами?  Олександр Грибчатов з Краматорська відповідає. В Маріуполі такі списки збирала місцева партія ОПЗЖ Вадима Рабіновича і наводить фото місцевої газетки опезеешників. Ось такі вони, "нєтакіє как всє" за гроші КГБ.


 

Коментарі

  1. Андрей Никулин
    1 год ·
    Не потеряв ни одного американского солдата г-н Байден фактически запер нашу страну в украинском капкане, вынудив тратить в нем все силы, которые в ином случае Москва могла бы расходовать в роли всемирного спойлера и тролля на противодействие США и Западу.
    Причем ушел и вечный риск российских угроз, дамокловым мечом висевших над западной цивилизацией в последние годы, возможность неожиданных и неуправляемых осложнений что в Африке, что в Азии или Америке - направляемых и поддерживаемых из Москвы - белокаменной теперь не до этого.
    Образ могучей Красной армии, столь тщательно культивируемый в пропаганде так же потускнел и не выглядит теперь столь грозно.
    И все это получено в итоге немудреной операции, даже не военно-стратегической, а психологической - из разряда Братца кролика и "не бросай меня в терновый куст". Печально осознавать, что наша страна и ее правители столь предсказуемы и до сих пор ведутся на манипуляции уровня детского сада.
    Да, мир циничен, Украина и украинцы были назначены на роль приманки и ловушки, другой вопрос, что и без этого они очевидно были бы целью имперского расширения. Теперь Украина защищается, получив поддержку Запада, как вооружением, так и прочими ресурсами, но в итоге за все разбитые горшки придется платить проигравшей стороне, которую по причине цензурных ограничений называть не буду.
    Не потерять ни одного солдата и решить одну из основных внешнеполитических проблем - кто там смеялся над деменцией американского старичка?
    В дополнение так же предотвращена китайская угроза - после наблюдения за наглядным примером российской "спецоперации" и ее последствиями, как военными, так и экономическими ни один из пекинских правителей даже в помраченном сознании не рискнет сунуться на Тайвань или всерьез сцепиться с Японией/Южной Кореей - китайцы умные ребята и на чужом опыте быстро учатся.
    А значит один из важнейших козырей убран из пекинской колоды, но зато на столе американо-китайских переговоров наверняка появилась интересная обеим сторонам повестка лечения "больного человека Европы", определение для него опекунов и оплата медицинских и опекунских расходов за его же счет.
    В итоге одна угроза локализована в отдельно-взятой восточноевропейской стране и нивелирована, другая нейтрализована и скорее всего разрешится взаимовыгодными переговорами за счет "европейского больного", Западный мир и блок НАТО сплочены и едины, как никогда, а Штаты и Байден остаются мировыми лидерами.
    Желающим же перетрясти мировой порядок преподан наглядный и жестокий урок.
    Повторюсь - посмеетесь еще над старым дедом из Белого дома?

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Був тут, якщо 1917 не забанить https://www.facebook.com/andrej.aleksandrovic.14/posts/pfbid0ZWdNHboRWnMX8B9JmHTj8Gpt1F1FtHv8frrPxc2CNDqLzbGDqknPLP26fQLGUoqEl

      Видалити
    2. Это теория заговора, оправдывающая действия русских. Якобы они ни в чем не повинны, а их заставили.

      Видалити

Дописати коментар

Популярні дописи з цього блогу

ШЕВРОНИ, ЯКІ ВЕДУТЬ ДО ПЕРЕМОГИ!

#Андрофаги

Ідіотократія: скільки років залишилося до перемоги дурості?