Воркшоп StoryMaps ArcGIS: Історичні постаті України. Леонід Каденюк.

Проєкт з астрономії для учнів 10 класів "Видатні постаті України. Леонід Каденюк (arcgis.com)", вчитель Вікторія Удовенко, Запорізький ліцей "Захисник" .
Не минуло і декілька тижнів після отримання Запорізьким ліцеєм "Захисник" доступу до хмарних технологій ArcGIS OnLine, як їхня команда Кіборгів заявила Міжнародній академії геоінформатики, що теж уже мають власний проект. Команді Кіборгів Львівського ліцею імені Героїв Крут також знадобилося два тижня від майстер-класу "Застосування ArcGIS StoryMaps в інформаційній роботі" (16 лютого) до подання на конкурс і перемоги проекту "Матриця життя Шевченка" (3 березня). Тож Крутяни і запорожці здивували і підтвердили тезу Віктора Родіни, що не треба бути програмістом для створення сучасних інтегрованих уроків Нової української школи (НУШ) за допомогою  StoryMaps ArcGIS. 
В якості рецензентів проекту запорозьких Кіборгів Міжнародна академія геоінформатики запросила на захід першого віце-президента Аерокосмічного товариства України Едуарда Івановича Кузнєцова і декана історичного факультету Київського національного університету імені Тараса Шевченка, доктора історичних наук Івана Казимировича Патриляка. 
04 червня (п'ятниця) 2021 року після вітального вітального слова о 15:00 віце-президента МАІ Івана Галенка відбудеться он-лайн презентація Історичної мапи про Леоніда Каденюка. Затим команда МАІ разом з аналітиками комп'ютерних систем ГІС ТОВ "ЕСОММ Со" Юлією Липською і Ольгою Пінчук дадуть фахову оцінку проекту і відповідять на питання розробників, а рецензенти оцінять проект у відповідності до свого фаху.

Згідно "Положення про Всеукраїнську дитячо-юнацьку військово-патріотичну гру “Сокіл” (“Джура”)", затвердженого Постановою Кабінету Міністрів України від 17 жовтня 2018 року №845 (зі змінами), з виховною метою рої і курені мають носити ім'я героїв і видатних постатей України. Для належної реалізації такої норми нормативного акту у відповідності з сучасним розвитком інформаційно-психологічних війн у розпорядженні школи мають бути або веб-програмісти (і кошти), або сучасні технології. І доступ до таких технологій просуває Міжнародна академія геоінформатики спільно з партнерами. 
Учасники Глобального проекту модернізації освіти у світі мають безкоштовний доступ до застосунку ArcGIS StoryMaps в хмарному сервісі ArcGIS OnLine. Усі середні школи України можуть отримати безоплатний доступ до сучасних хмарних сервісів ArcGIS OnLine... Зареєстровані учасники (https://forms.gle/o6M5tBQBG3JHFEmu8) отримають на поштові скриньки запрошення взяти участь в обговоренні, а новим учасникам слід зареєструватися чи скористатися трансляцією і чатом в Ютуб ( Видатні постаті України. Леонід Каденюк. - YouTube )
Обмінятися напрацюваннями, задати питання до і після заходів можна на Gisforum (https://gisforum.pp.ua). Ресурс Gisforum (https://gisforum.pp.ua) був створений як доступний майданчик для комунікацій широкого кола користувачів геоінформаційних систем, незалежно від їх рівня кваліфікації і спеціалізації. 

Коментарі

  1. Про долю першого і єдиного афганського космонавта https://i-modern.ru/sudba-pervogo-i-edinstvennogo-afganskogo-kosmonavta-abduly-ahada-momanda-kotoromu-rossiya-otkazala-v-ubezhishhe/?fbclid=IwAR1eQAGaNPo2958aJYgAi65YOc1JsRwefe1OLGncBABihGOKqXzr3HRnmF4
    (Для шаблону типу "Дві Кореї")

    ВідповістиВидалити

Дописати коментар

Популярні дописи з цього блогу

ШЕВРОНИ, ЯКІ ВЕДУТЬ ДО ПЕРЕМОГИ!

#Андрофаги

Ідіотократія: скільки років залишилося до перемоги дурості?