Презентація в Українському домі "Шкільний інтегрований урок "Наш герой Василь Сліпак""

Презентація в пресцентрі Українського кризового медіацентру "Шкільний інтегрований урок "Наш герой Василь Сліпак"  15:00 3 грудня (п'ятниця) 2021 року має слугувати прикладом творення школярами і вчителями українського кіберпростору за допомогою сучасних хмарних ГІС-технологій і водночас має показати якою мала бути Нова українська школа ще вчора.


Наш герой Василь Сліпак - український оперний співак, соліст Паризької опери, один з найкращих синів Українського народу. У травні 2015 року покинув Париж і поїхав добровольцем на війну проти московських окупантів у складі Добровольчого українського корпусу. Брав участь у боях за Авдіївку. Загинув за Україну.  Учні середніх шкіл у складі Мережевої команди джур-кіборгів (виховник – режисер Сергій Файфура) Командно-штабної гри "Кіберджура" створили у хмарній технології ГІС-проект про життєвий шлях Героя України Василя Сліпака для проведення інтегрованого уроку в новітній модерновій українській школі про сучасну історію країни.
Створений школярами Мережевої команди джур-кіборгів ГІС-проект про життєвий шлях Героя України Василя Сліпака. На його основі вчителі Билабсівської опорної школи Лілія Мелешко (директор школи), Данило Лях (учитель англійської мови), Микола Смоляр (учитель Захисту України), Олена Бондаренко (учитель музики)
лія Мелешко, директор Билбасівського опорного ЗЗСО (онлайн). Данило Лях, учитель англійської мови (онлайн). Микола Смоляр, учитель захисту Вітчизни (онлайн). Олена Бондаренко, учитель мистецтва (онлайн).

Оригінал статті - на сайті Українського кризового медіа-центру: https://uacrisis.org/uk/announce/tema-shkilnyj-integrovanyj-urok-nash-geroj-vasyl-slipak

Лілія Мелешко, директор Билбасівського опорного ЗЗСО (онлайн). Данило Лях, учитель англійської мови (онлайн). Микола Смоляр, учитель захисту Вітчизни (онлайн). Олена Бондаренко, учитель мистецтва (онлайн).

Оригінал статті - на сайті Українського кризового медіа-центру: https://uacrisis.org/uk/announce/tema-shkilnyj-integrovanyj-urok-nash-geroj-vasyl-slipak

створили інтегрований урок.
Життєвий шлях Героя України Василя Сліпака учні Билбасівської опорної школи (лідери команди джур-кіборгів) відтворено за допомогою хмарного сервісу Story Maps ArcGIS  як одну із найяскравіших зірок в українському кіберпросторі. В команді брали участь дизайнери кіберпростору, кібернишпорки та кіберштурмовики з закладів середньої освіти Львова, Запоріжжя, Києва.
НУШ має бути такою: Інформатика, географія, урок історії, урок мистецтва, урок Захисту України і національно-патріотичне виховання. Решта - Культ Карго.
 Саме таким бачать організатори КШГ «Кіберджура» сучасний шкільний інтегрований урок: інформатика - географія – історія сучасної України (предметна область + математика) - національно-патріотичне виховання.  Новітня українська школа - це передусім новітні технології  організації простору і часу, а не пакет офісних програм.
 
Одна з вправ інтегрованого уроку для набуття 9 (ДЕВ'ЯТИ) компетенцій.
Інтернет робить далеких близькими, а близьких – далекими. Цим користаються вороги для просування нелюдських смислів і антицінностей в дитячі душі. Стратегічна наступальна операція «Русская вєсна» велася давно і послідовно: «язик», атака на ідентичність, корупція, розмивання маркерів «добро» і «зло» і тільки потім – «зелені чоловічки».  Мережеві і опорно-штурмові команди джур-кіборгів КШГ "Кіберджура" в сучасній мережецентричній та кібернетичній війнах смислів та цінностей повинні зшивати український простір для інтеграції його в загальноєвропейський та формувати у дітей не тільки конкурентоспроможність та стійкість, а і візію свого майбутнього в своїй країні.
Командно-штабну гру «Кіберджура» організовує Мережева громадська організація «Міжнародна академія геоінформатики» (когнітивний  центр) разом  зі Студією TV-7 production https://tv7.studio (канал управління). Інформацію про Василя Сліпака надала Громадська організація «Музичний батальйон». Історичну мапу про Василя Сліпака робили учні. Підказували, звісно,  вчителі. Але вони також не програмісти.  Тепер Василь Сліпак як зірка-дороговказ на кібернебосхилі Українського пантеону Героїв. Докладніше - в Газеті "Світ". 
Анатолій Коноваленко, пордюсер Студія "TV-7 production" (https://tv7.studio). Валентина Піскун, професор, доктор історичних наук, Інститут української археографії та джерелознавства ім. М. С. Грушевського НАН України. Сергій Файфура, режисер, виховник Мережевої команди джур-кіборгів імені Героя України Василя Сліпака КШГ "Кіберджура", ГО "Музичний батальйон". Іван Галенко, к.т.н., віцепрезидент Міжнародної академії геоіфнформатики.
  
 
Підписуйтеся на канал "Кіберджура" https://t.me/kiberdjura щоб дізнатися більше.

Умови для участі в КШГ "Кіберджура" тут >>>.

Головний інформаційний партнер КШГ «Кіберджура» - Студія «TV-7 production» (https://tv7.studio).

Фрагмент інтегрованого уроку за участі школярів

Герої не вмирають!  Ворогу нас не знищити.


 

Коментарі

  1. Для того щоб зрозуміти як "працює імпортна деталь і матеріал" необхідно щоб у ВУЗі дали відповідну базу https://disgustingmen.com/history/cargo-cult?fbclid=IwAR2yAWqIx4cdNDkoLGd9fsneo6j0JE1bo8DOz4t--jGTOxSN23NC8ndDHpk (культ Карго)

    ВідповістиВидалити

Дописати коментар

Популярні дописи з цього блогу

ШЕВРОНИ, ЯКІ ВЕДУТЬ ДО ПЕРЕМОГИ!

#Андрофаги

Ідіотократія: скільки років залишилося до перемоги дурості?