Військові успіхи відкривають нові можливості для дипломатії

Дмитро Кулеба, Віце-прем‘єр-міністр з європейської та євроатлантичної інтеграції України, радісно повідомляє: "У новому Люблінському трикутнику немає дискусій про необхідність протистояти агресії РФ, так само як і про майбутнє України в НАТО і ЄС. Ствердну відповідь усіх на всі три запитання чітко відображено в декларації".

Кіберджура не повинна вірити в "декларації" та будуватися на них. Кіберджура виникла як ідея лише тому, що наші справжні американські друзі після ознайомлення з проблемами національно-патріотичного виховання долучили Україну до Глобального проекту модернізації освіти у світі від Esri.

Круглий стіл в МОН України 09.4.2019 р. "Нові інформаційні технології в управлінні національними проектами на прикладі військово-патріотичної гри “Сокіл”/”Джура”: практичні аспекти"
Щодо "декларацій", то політолог Віктор Таран нагадує – рівно сто років тому, 12 жовтня 1920 року Українська держава Директорія зазнала остаточної поразки у визвольних змаганнях. У Ризі РСФРР і "УСРР" з одного боку, та Польща з другого, підписали договір про "перемир'я і мир". В результаті підписання Українська Держава, очолювана Петлюрою, була розірвана між Польщею та "юдобільшовицькою" московією (а що, в 30-х цей академічний темін нікого не напружував і нікому не нагадував хто створив ГУЛАГ. А тепер що, забути хто розкуркулив мій рід, убив діда в 1938-му?). На її території утворилась маріонеткова УСРР ("УСРРатися!", перепрошуємо за геній Лейби Троцького чи Якова Свєрдлова. Спотворення минулого - головний інструмент в гібридній війні проти теперішнього і майбутнього. Спробуйте в Ізраїлі толерувати до злочинів минулого. Тепер ось знову Україна кров'ю вмиваєтсья. А щоб це не читати можна просто лінк давати https://youtu.be/bBsM-OSmcd4 ). А от Східна Галичина, Західна Волинь, Холмщина, Полісся і Підляшшя залишалися за Польщею. Вже за рік після підписання цієї угоди більшовики змінили правила гри і остаточно позбавили громадян України будь-яких прав. 12 жовтня 1921 року політбюро ЦК КП(б)У поширило на територію УСРР всі постанови ЦК РКП(б) про розстріли противників режиму. Що стосується Польщі, то фактично через 19 років (17 вересня 1939 року) її окупувала Росія, вчинивши масовий терор серед мирного населення.

До речі, від терору в першу чергу постраждалі військові, які зрадили своїх союзників - українських солдат армії Директорії! Що власне черговий раз довело істину, що з росіянами не можна домовлятися про Мир. Питання нової війни з росіянами за незалежність - питання часу.

Чи засвоїла Польща цей урок і чи зробила висновки? Чи є інші варіанти успішно протистояти Росії ніж об’єднання України, Польщі, країни Балтії й Білорусії?

 

"Люблінський трикутник" сьогодні такий. Суть "декларацій" в дрібних деталях.

В 1941 німці з чотирма тисячами танків і танкеток дійшли до москви, розгромив танкову армаду більшовиків, що налічувала близько 33 000 одиниць. Програш німців на східному фронті був не в технологічній площині й навіть не в ресурсах, а в політиці щодо визволених народів. Занадто пізно Гітлер почав давати свободи нардам і формувати національні військові підрозділи. В сорок першому з майже п’яти мільйонів військовополонених солдатів і офіцерів РСЧА («РККА») більшість забажали б добровільно влилитися зі зброєю у лави Вермахту щоб у складі "антиюдобільшовстського фронту народів Європи" помститися кагановичам за Червоний терор і Голодомори, "пордразвьорсьткі" і розкуркулення, "реквізиції" та грабіж, розстріли заручників з матерями і дітьми…

Отже, перемогти за допомогою технологій без геополітичного аналізу ретроспективи та ментальності народів не можливо. Тому Глобальний проект модернізації освіти у світі від Esri й модернізація середньої школи в Україні є стратегічною метою Кіберджури. А про "фактор сили", - то дискусія наступних постів.
???
Умови для участі в КШГ "Кіберджура" тут >>>.
Головний інформаційний партнер КШГ «Кіберджура» - Студія «TV-7 production» (https://tv7.studio).

Коментарі

  1. До дискусії про механізми примусу до відповідальності https://youtu.be/Bc0G0Y7Rubc

    ВідповістиВидалити
  2. Політична доцільність як форма брехні. Українські могили спаплюжені і деякі ще раз спаплюжені "відновленням". Але " Президент України Володимир Зеленський та президент Польщі Анджей Дуда були дуже відкритими в обговоренні питань історичної пам’яті. В історичному аспекті двосторонніх відносин України та Польщі питання історичної пам’яті зняте повністю. Про це Зеленський заявив інтерв’ю українським і польським журналістам, фрагмент якого опубліковано на сайті президента.

    Тому важливо, що сьогодні як політичне питання — питання історичної пам’яті зняте повністю. Це важливо. Ніяких суперечок між нашими країнами в майбутньому не повинно бути, — зазначив український президент.

    Зеленський наголосив, що політики не повинні вирішувати історичні питання. За словами глави держави, це робота істориків. Лідер українців запевнив, що Україна та Польща будуть сусідами назавжди. https://racurs.ua/ua/n145108-istorychni-superechky-ukrayiny-i-polschi-zelenskyy-zayavyv-pro-vyrishennya-pytannya.html

    ВідповістиВидалити
  3. Відповідь Арахамії щодо скорочення ЗСУ: "Автори дослідження припускають, що наслідки пандемії коронавірусу, швидше за все, призведуть до критичного перегляду витрат Німеччини у сфері політики безпеки. Водночас, вони не радять робити скорочення фінансування: «З огляду на зміни у світовій політиці, ми не повинні економити у цій галузі, щоб не створювати загроз для основ нашої безпеки та добробуту». Натомість пропонується суттєве збільшення витрат, а саме в обсязі 3 % валового внутрішнього продукту на забезпечення міжнародної політики Німеччини в цілому. У поточному бюджеті такі обсяги витрат Німеччині становлять близько 2 %, зазначається в документі." https://bintel.org.ua/analytics/geopolitics/perelomnij-moment-u-zovnishnij-politici-nimechchini/?fbclid=IwAR06DpU4_Vr3m5_21XTNjZXql-HrqsugbnyjL0Q-kGDpE7iyH7nUyWP7fnc

    ВідповістиВидалити
  4. Правильна новина https://suspilne.media/73508-batko-zagiblogo-bijca-podav-zaavu-do-dbr-de-zvinuvacue-zelenskogo-v-zagibeli-sina/

    ВідповістиВидалити

Дописати коментар

Популярні дописи з цього блогу

ШЕВРОНИ, ЯКІ ВЕДУТЬ ДО ПЕРЕМОГИ!

#Андрофаги

Ідіотократія: скільки років залишилося до перемоги дурості?