ПРОПАГАНДА НАМАГАЄТЬСЯ ПЕРЕМОГТИ РЕАЛЬНІСТЬ: НА ГОРОДІ БУЗИНА, А В КИЄВІ КОНОНЕНКО

 Передмова від Кіберджури. Якщо ви чиновник – то далі не читайте. Це шкідливо в усіх аспектах і усім. Чиновник прочитає професора Георгія Почепцова як не треба робити і … так і робить. Бо саме тільки тоді у громадян створюються проблеми, які ті ж громадяни без допомоги чиновника здолати не можуть. Чиновник теж громадянин. Але проблеми у нього будуть потім, коли стане пересічним. А зараз проблеми громадян це не тільки фронт роботи для чиновника, а і добробут і процвітання його родини і чомусь саме у Відні чи Ізраїлі, не в Україні. Та то таке, не заважайте людям жити навіть подумки бо мислезлочин.

Про саботаж тут (жива дискусія) >>>

Професор Георгій Почепцов, там десь у високо-високо наукових стратах намагається розказати як пропаганда,  головний інструмент влади, яку на нашому рівні репрезентують чиновники, робить життя кращим... З попередніх публікацій ми знаємо, що пропаганда з реального негативу робить віртуальний позитив. Потім, з позитиву негатив і знову,  з негативу позитив. Наприклад, на світлині ми бачимо, як чинний міністр освіти вручає підозру про державну зраду попереднику за те, що той обгородив парканом перед міністерством ласу ділянку землі й не віддає. Про це розповіли 22 листопада на різних сайтах з посиланням на СБУ. Але на сайті СБУ 23 листопада 2022 року ця новина була добре замаскована під тло сайту: своїх не здаємо.

Світлина пропаганди - 2022. Міністр освіти і науки вручає підозру про державну зраду екс-міністру освіти і науки України громадянину Ізраїлю Дмитру Табачнику. Але всі знають, що громадянин Ізраїлю Д.Табачник ніколи Ізраїль не зраджував. Ось така вона, пропаганда.
Не важко здогадатися, що який піп, такий і прихід. А прихід – то фундамент будь-якої схеми генерації ідей, управлінських рішень, грошей і "бабок". І в кожній схемі є вузлові точки, де збігаються усі комунікації й потім спрямовуються у потрібні русла. Громадянам збоку – тяготи і лішенія, інфраструктурі знизу – ресурс підтримки щоб не здохла, а нагору – тільки позитив (як на фото: і декорації, і посмішки, і презенти…). Тому, перед тим як надати Георгію Георгійовичу можливість учити чиновників як вдосконалювати схеми комунікацій громадян і ресурсів, розглянемо один прикладний кейс на прикладі двох листів: від стурбованої громадськості і від твердого як скеля генія чиновника. Забігаючи наперед, зазначимо, що ці два листа у змісті пов’язані між собою лише бузиною на гроді.
Кіберджура - це не тільки ігрові сценарії на базі сучасних технологій. Це і постійна наполеглива праця як боротьба із зовнішніми і внутрішніми кононенками. Запитуєш про одне, а вдіповідають про врожай бузини.

Як учили американські тренери з бізнесу і американський генерал Вашингтон Плет в древній як ЦРУ книзі "Інформаційна робота стратегічної розвідки", розгляд бізнес-теми треба починати з персоналії. Юрій Григорович Кононенко - відомий в освітянських колах пацріот і грифорваний схемотехнік міністерства освіти. Усі успіхи міністерства освіти - його безпосередня заслуга і здобутки. Це беззаперечний факт. Як і висока конкурентоспроможність України та її економіки на світових ринках після освітніх послуг держави за схемами Ю.Г.Кононенка. Переконані, книговидавці підпишуться під кожним словом.

Більшість притомних освітянських інноваторів давно махнули рукою на Юрія Григоровича і забули про його існування: дітей треба збирати на малини до Польщі й тут не до змісту освіти від вчителів історії Хабаду. А крім малин і Польщі у нації прибиральників і доглядальників, яка сформована сучасною українською середньою та вищою школами, є ще Італія та контракти в клінінгових компаніях, в хостелах для пристарілих європейців та митно-прохідницька арифметика на переходах кордонів. Без репетитерства ніяк. Бо сучасне клінінгове, наприклад, обладнання в європейських супермаркетах і гаштеликах на порядок складніше і просунутіше, ніж stem-освіта з "грифом" від пацріота у вишиванці з ерефії Юрія Григоровича Кононека. Та навіть війна не змінила українську картину світу.

Отже, 12 жовтня Міжнародна академія геоіфнорматики звернулася до Секретаря РНБО України з проханням дослідити інформаційно-психологічну операцію (ІПСО) в частині впливу на зміну української національної ідентичності, формування нової людини росіянського типу і росіянськім світоглядом, яку, згідно тверджень експертів, започаткував колишній міністр освіти і науки Сергій Квіт у 2015 році шляхом ліквідації інфраструктури (ліквідація кафедр з вивчення історії росії, вилучення історії України з програм ВНЗ та інших гуманітарних предметів) вивчення екзистенційного ворога України – російської федерації. 

Хіба не важливо дослідити зазначену ІПСО на предмет смислів, які подаються у підручниках для закладів середньої освіти на окупованих територіях?

В листі чітко вказана мета дослідження "змісту освіти" в кацапських підручниках: 

  •  проаналізувати та розробити рекомендації вчителям українських шкіл з метою нейтралізації та протидії зазначеній ІПСО;
  •  на основі результатів розробити комплекс активних заходів на території екзистенційного ворога з метою його дезінтеграції та зниження спроможностей до агресії у середньо і довго строковій перспективах.

Нижче бачимо, що відповідь міністерства підписує такий собі "гриб" з грибниці глибокого залягання, соратник усіх попередників, у т.ч. тов. С.Квіта, начальник Головного управління середньої та дошкільної освіти товаріщ у вишиванці беззмінний Юрій Григорович Кононенко. Російські орди, які у лютому перли на Київ, були впевнені у перемозі: авангард не підведе!
резиденти України змінюються, а Ю.Г.Кононенко вічний! І середня школа там же, в минулому тисячолітті.
Кінець кейсу. Перед переходом до наступного теоретичного матеріалу домашнє завдання: Дайте відповідь що робити далі?
І 29 листопада 2022 року на прохання з МОН стаття була відключена бо Юрієм Григоровичем займатися не на часі... 

ГЕОРГІЙ ПОЧЕПЦОВ. ПРОПАГАНДА НАМАГАЄТЬСЯ ПЕРЕМОГТИ РЕАЛЬНІСТЬ

Висновок. У цьому міксі, про який професор Почепцов пише в іншій статті, проглядається певна матриця правил і наслідків. Тож для прийняття рішення що далі робити, слід згадати історію. Після першої розмови з Юрієм Кононенком ще у 2015 році та пройшовши одинадцятим номером по кабінетах "грифованої" схеми, якось усе стало приречено очевидним. Ще більше відчуття приреченості виклакала історія з чарівною і надзвичайно інтеклетуально потужною та затятою красунею Голдою Виноградською: навіть її Кононенко облизав і обслюнявив найчарівнішими епітетами щоб смачно виплюнути подалі за периметр міністерства з її ідеями і прагненнями щось змінити на краще. Тепер ось Юрій Григорович у вишиванці пацріотично плюнув на запит за підписом О.Данілова... Що ж, будемо подивитися що далі буде і хто кого. 

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

ШЕВРОНИ, ЯКІ ВЕДУТЬ ДО ПЕРЕМОГИ!

#Андрофаги

Критичне мислення і кольорові граблі