Блокчейн в Кіберджурі

Під час першого етапу огляду ГІС-проектів команд джур-кіборгів (у відео) про життєві шляхи історичних постатей України, який відбувся в Міністерстві освіти і науки України, Валерієм Пильгуном було презентовано нову ідею Кіберджури. А в цифровому світі від ідеї до початку її втілення відстані в часі визначаються швидкістю електронів та силою бажання. Розвиваючи тематику "Місяця кібербезпеки – 2022", Міжнародна академія геоінформатики спільно з Агентством Цифрова НаФТа і за підтримки АрміяInform, започатковує низку просвітницьких заходів для учасників Кбіерджури щодо роботи з критогаманцями. 

Уже у кожному селі є своя енефтішка.

Перший захід був запланований на 24 листопада 2022 року. Час і місце з міркувань безпеки повідомлені адресно. Лектор – Валерій Пильгун, керівник Всеукраїнської незалежної профспілки працівників соціальних установ та громадських об'єднань. Посилання на зум-конференцію надійшло зареєстрованим учасникам: https://forms.gle/xioEtnMzHww8Bmc87 . Запис лекції буде у відео тут. Усе було б добре, якби не кляті кацапи.

Окрім лекцій, плануєтсья практичний семінар щодо здійснення першої транзакції токенів Кіберджури на персональні гаманці та внутрішні транзакції між гаманцми учасників проекту.

Таким чином буде проведений збір бази даних проекту "Кіберджура" з оцифровки громадської мережі та підготовці її учасників до токенізації окремих напрямків діяльності.

В цьому описі частини заходів, що заплановано здійснити в межах спільної діяльності агентства по оцифровці та громадської мережі. І той випадок, коли мережа не є юридичною особою і не має адміністративних важелів, а її діяльність не пов’язана із зиском у будь-якій формі. Водночас, цифрова освіта необхідна сьогодні так само, як і сто років тому вміння писати і читати. Сучасний світ використовує випереджальні технології аби стати конкурентним по відношенню до інших країн, міст, громадян. А учасники Кіберджури уже готуються до життя після війни. І набуті вміння мають стати тим нематеріальним активом, який потрібно конвертувати у добробут і процвітання своєї країни.

Отже, в студії на зв’язку буде представник агентства Пильгун Валерій, який розкаже з чого варто починати свою діяльність в криптосвіті та як використовувати технології оцифровки для будь-яких процесів життєдіяльності. Як згенерувати NFT та його первинне розміщення на ринку – чому такий спосіб емісії є прийнятний для громадян всіх країн в спілкуванні з системою управління країною. Які види емісії  Кіберджури можуть бути вже у 2022 році, а які в 2023. І щодо криптосвіту питань більше ніж відповідей. Це теж гра чи це майбутня реальність? Актуалізуємо деякі з них уже зараз щоб бути готовим до дискусії.

Соціальний капітал - що це таке з точки зору процесу токенізації?

Персональний соціальний капітал, індентифікація в спільноті за допомогою крипто гаманців та токенів спільноти, цифровий портрет громадянина для системи управління країною як комунікаційний портал, електронний робочий кабінет громадянина, цільові персональні рахунки громадянина для таргетованих емісій – ось невеликий перелік іновацій саме в сфері цифрової трансформації системи управління країною, які потрібно освоїти спільноті Кіберджури аби стати сучасниками та ефективно відповісти на виклики часу перед членами спільноти.

Коментарі

  1. Саша Пшеничный 15 год ·
    У MIT працюють над технологією цифрового безсмертя людей – The Times
    📍Команда вчених Массачусетського технологічного інституту розробила технологію цифрового безсмертя людей, яка будується на основі даних їхніх соцмереж.
    📍У проекті бере участь група з 25 осіб, серед яких невиліковно хворі американці та ентузіасти, які вірять, що їхній досвід стане в нагоді наступним поколінням.
    📍Штучний інтелект ще не навчився відтворювати думки та поведінку, але вже вміє копіювати повну манеру спілкування.
    📍Форма спілкування з цифровим двійником поки що залишається загадкою.

    ВідповістиВидалити

Дописати коментар

Популярні дописи з цього блогу

ШЕВРОНИ, ЯКІ ВЕДУТЬ ДО ПЕРЕМОГИ!

#Андрофаги

Ідіотократія: скільки років залишилося до перемоги дурості?