#Кіберджура: Міжвідомча взаємодія у патріотичному вихованні молоді

Можна багато говорити про взаємодію, «відчуття ліктя», патріотизм, смисли і цінності та програти війну до першого пострілу якщо усе це не буде покладено на сучасні технології. Тож чудовим майданчиком для апробації базових положень Кіберджури став міжвідомчий науково-практичний круглий стіл «Моделі внутрішніх та міжвідомчих комунікацій у секторі безпеки та оборони: українські реалії і міжнародний досвід». АрміяІнформ про цю дискусію написала так. “Зустріч 10 червня 2021 року розпочалася з привітання ТВО гендиректора Директорату інформаційної політики у сфері оборони та стратегічних комунікацій Міноборони Євгена Бурката. А темою презентації першого доповідача — віцепрезидента Міжнародної академії геоінформатики Івана Галенка — стала «Міжвідомча взаємодія у патріотичному вихованні молоді». Ця ґрунтовна доповідь задала темп для всього круглого столу: енергійний, жвавий та такий, що викликав фахові дискусії.

Серед іншого, пан Галенко ознайомив учасників із сучасними поглядами на комунікації: своєчасне інформування, зворотний зв’язок, корпоративну культуру, кризові комунікації тощо; розповів про ключові завдання та методи оцінки внутрішніх комунікацій; ознайомив із баченням на цю проблематику Ради національної безпеки та оборони України. Окремим питанням стало продовження вчорашньої розповіді про Кіберджуру — інноваційну платформу трансформації горизонтальних комунікацій молоді в стратегічні комунікації країн-союзників (про це тут https://kiberdjura.blogspot.com/2021/06/blog-post_15.html ) “.
Фото АрміїІнформ
Доповідь про Кіберджуру відбувалася під час Першої інформаційної хвилі міжвідомчих науково-практичних круглих столів за напрямом “Стратегічні комунікації у сфері оборони України”(08-11 червня 2021 р.) за участю представників структурних підрозділів Міністерства оборони України та  Збройних Сил України, інших складових Сил безпеки і оборони України та іноземних експертів країн-членів НАТО організована Директоратом інформаційної політики у сфері оборони та стратегічних комунікацій Міністерства оборони України з метою обговорення засадничих аспектів стратегічних комунікацій у сфері оборони  України, централізації зусиль задля реалізації завдань оборонної реформи за напрямом “Стратегічні комунікації”. 
Долучаємося! #Кіберджура в соціальній мережі:  https://www.facebook.com/cyberdjura   Інформаційний спонсор проекту студія «ТБ-7 продакшн»: https://tv7.studio/

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

ШЕВРОНИ, ЯКІ ВЕДУТЬ ДО ПЕРЕМОГИ!

#Андрофаги

Ідіотократія: скільки років залишилося до перемоги дурості?