МІСЯЦЬ КІБЕРБЕЗПЕКИ В УКРАЇНІ 2020

Міжнародна академія інформатики (МАІ) стала учасником заходів, присвячених Місяцю кібербезпеки в Україні 2020. Проект називається Пілотна Командно-штабна гра (КШГ) «Кіберджура» для профорієнтації й підготовки допризовної молоді до дій в умовах виконання заходів територіальної оборони на основі використання навчальної АСУВ «Славутич» й Інтеграційної платформи «Дельта». Він орієнтований на освітні заклади учасників Глобального проекту модернізації освіти у світі від Esri.
Таким чином, МАІ  і українські лідери Торгово-промислова палата України, Комітет з електронних комунікацій, Антикризовий центр кібернетичного захисту бізнесу при ТПП України, Державна служба спеціального зв’язку та захисту інформації України при підтримці РНБО України, Держспецзв’язку, Кіберполіції МВС України приєдналась до європейської традиції і вже втретє проводить Місяць кібербезпеки.

 

Політичним і технологічним фундаментом місяця кібербезпеки в 2019 році стали  ІІ міжнародний форум «Кібербезпека. Захисти свій бізнес!» і І-ша національна виставка з кібербезпеки.

В роботі форуму взяв участь секретар РНБО України Данілов О.М.¸ перший заступник Голови Держспецзв’язку Чаузов О.М. начальник департаменту контррозвідувального захисту інтересів держави у сфері інформаційної безпеки СБУ Кулешов М.П. Понад 30 профільних експертів з державних установ та бізнесу з України, США, Німеччини та Ізраїлю вели дискусію з більш ніж 600 учасниками.

Проведення Місяця кібербезпеки в Україні  в 2019 році,  отримало широкий відгук в суспільстві,  надало можливість акцентувати увагу державних структур, бізнесу і громадянського суспільства на актуальності проблем, підтвердило ефективність державно-приватної взаємодії в розбудові безпечного кіберпростору в Україні.

Ще в листопаді 2019 року ми розпочали підготовку і планували в 2020 році розширити географію проведення заходів. Нажаль COVID-19 не тільки вніс корективи в наші плани, але і відкрив нові проблеми безпечного ведення бізнесу. Ми проводимо заходи Місяця в умовах посилення карантину.

У 2020 році, в умовах пандемії, ми провели ряд заходів, серед яких online конференція «Безпечне online середовище - коронавірусний досвід». Конференція проходила 8-9 липня 2020 року. В її роботі прийняли участь понад 300 учасників. Протягом місяця планується проведення 3 форумів, 2 міжнародних науково-практичних конференцій, тренінгів, навчальних семінарів, 2 круглих столи, очікується участь понад 200 державних і приватних суб’єктів, які продемонструють свою рішучість співпрацювати в повній взаємодоповнюваності для підвищення рівня цифрової безпеки компаній, організацій і громадян.

Ці події стануть важливими кроками Місяця кібербезпеки в Україні 2020, який пройде  1-31 жовтня, третього щорічного Міжнародного Форуму

«Кібербезпека – захистимо бізнес, захистимо державу», що відбудеться

6 жовтня 2020 в місті Києві. 

https://cybersecurity-2020.ciseventsgroup.com/

Запрошуємо до участі в заходах Місяця кібербезпеки в Україні.

Скачати план заходів./ Переглянути план заходів. 

Пропозиції щодо Ваших заходів, які можуть бути включені до плану заходів, надсилати на адресу: csm.ua@ukr.net

ЯК ЦЕ БУЛО В МИНУЛИХ РОКАХ:

Заходи Місячника кібербезпеки України 2019

Заходи Місячника кібербезпеки України 2018

 Умови для участі в КШГ "Кіберджура" тут >>>.

Головний інформаційний партнер КШГ «Кіберджура» - Студія «TV-7 production» (https://tv7.studio).

Коментарі

  1. "У результаті співпраці Академії (МАІ) з профільним Комітетом Верховної Ради України та Міносвіти торік вдалося переконати американців долучити нашу країну до Глобального проєкту модернізації освіти в світі від Esri. Компанія Esri (офіс – у м. Редландс, США) – один із флагманів ринку виробництва геоінформаційних систем (її сегмент становить близько 40% світового ринку), надала українським школам безкоштовний доступ до хмарних технологій на період до 2023 року".
    https://armyinform.com.ua/2020/01/geoinformaczijni-tehnologiyi-v-dopryzovnij-pidgotovczi-fantastyka-chy-realnist/

    ВідповістиВидалити
  2. Презентації форуму https://cybersecurity-2020.ciseventsgroup.com/prezentatsiyi.html

    ВідповістиВидалити
  3. Спікери форуму https://cybersecurity-2020.ciseventsgroup.com/

    ВідповістиВидалити
  4. Відповіді
    1. Є. І один із ключових спікерів - наш партнер. Днями плануємо оприлюднити відео.

      Видалити

Дописати коментар

Популярні дописи з цього блогу

ШЕВРОНИ, ЯКІ ВЕДУТЬ ДО ПЕРЕМОГИ!

#Андрофаги

Ідіотократія: скільки років залишилося до перемоги дурості?